highfive_500px

Nu kan du som är kund till Visual Art och Spintr få ut maximal effektivitet av er kommunikation genom vår integration mellan verktygen.

Ta del av vårt kundcase tillsammans med SSSB (Stockholms Studentbostäder) genom att fylla i formuläret till höger.

Gör det enkelt för dig och din organisation!

Istället för att omarbeta samma information i olika digitala verktyg innan den publiceras på er internkommunikationsplattform och era digitala skärmar förenklar vi processen för dig!

Är du redo att prova den smarta integrationen som öppnar upp för möjligheten att visualisera information från er plattform till era fysiska skärmar? Automatiskt och med realtidsuppdatering.

En av de mest uppskattade funktionerna i Spintr är möjligheten att snabbt nå ut till medarbetare med målgruppsstyrd information. Oavsett plats eller enhet.

När alla medarbetare kan nås av samma information samtidigt, vare sig de befinner sig i kön till kaffeautomaten, i geografiskt utspridda butiker eller på fabriksgolvet, når ni ut till hela verksamheten med information som skapas från ett enda ställe vilket möjliggör ökat engagemang och boostad team-känsla.

SSSB_169_6-2
”Våra kunder upplever ofta systemtrötthet och svårighet att snabbt nå ut med information till en alltmer mobil organisation. Med den här integrationen löser vi båda de problemen på ett väldigt smidigt sätt.”

Jimmy

Jimmy Palmborg

Partneransvarig Affärsutvecklare, Spintr

Visual_Art_Logo_Black_Highres_v002

Visual Art är en global tech- och mediakoncern med passion för människor, kreativitet och design. Affärsidéen är att vara en strategisk partner till våra kunder genom teknisk innovation och affärsdriven digital kommunikation.

Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda branscher och segment.

logo@2

En gemensam kund till Spintr och Visual Art är Stockholms Studentbostäder. De använder integrationen för att publicera nyheter från intranätet på väl valda skärmar. Visual Art har möjliggjort att nyheterna publiceras i ett format som passar in perfekt med det grafiska gränssnittet som de utformat till skärmarna.

”Visual Art är experter på digitala kommunikationsytor. Med Spintr:s integration kan vi göra informationsskärmar ännu mer effektiva för våra kunder och deras målgrupp”


Jimmy
Monika Lindquist

Marketing & Communications Director, Visual Art

Effektivisera internkommunikationen

Du är bara ett steg ifrån bättre internkommunikation. Lätt att komma igång, lätt att använda. Hör av dig nu!

Boka möte