Ta del av denna kostnadsfria Crash Course redan idag!

Vår snabbkurs i employer branding är en 21-sidig e-guide till vad ett arbetsgivarvarumärke är, varför det är viktigt för hela organisationen och hur du arbetar metodiskt för att bygga upp ett starkare arbetsgivarvarumärke som påverkar er verksamhet, era anställda samt externa kontakter, både idag och på lång sikt.

Kursen baserar sig på vad internationell expertis anser är grundläggande för ett lyckat arbete inom employer branding, men lyfter även våra egna erfarenheter i arbetsgivarvarumärkesbyggande, samtidigt som du får konkreta tips kring hur din organisations employer branding kan bli ännu mer konkurrenskraftigt.

Att ha ett strukturerat och väl genomtänkt employer branding-arbete är särskilt viktigt för att attrahera, motivera och behålla talanger. Denna crash course ger dig allt du behöver för att förstå och kunna ta nästa steg i arbetet med ert arbetsgivarvarumärke.

I den här kursen får du information och kunskap kring:

  • vad ett arbetsgivarvarumärke är,
  • vad employer branding består av,
  • arbetet med ert arbetsgivarvarumärke,
  • varför dina medarbetare är centrala för ditt arbetsgivarvarumärke,
  • hur externa relationer påverkas av ert arbetsgivarvarumärke,
  • vad en "employer value proposition" (EVP) består av,
  • vad en kandidatresa är.

Dessutom erbjuder vi dig verktyg och tips som är enkla att ta till i ert dagliga arbete för att stärka ert arbetsgivarvarumärke.

Snabbkursen riktar sig främst till VD och ledningspersoner inom HR, marknad och kommunikation. Det finns dock en poäng i att lyfta material från den för att dela med hela medarbetargruppen för en ytterligare transparent organisation, vilket ofta medför ett ökat engagemang.

Du hittar fler e-guider och webinar i vår Kunskapsbank. Där kan du även ta del av Spintr-bloggen för mer inspiration kring internkommunikation, engagemang och ytterligare lönsamhet i din organisation.